CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, November 10, 2008

Lega..... sumer macam dan selesai....

Salam sumer.... miss sesangat la.
Rindu nak bertenet..., rindu nak melewati denai2 kehidupan kat blog kengkawan yang kian hampir dengan saya akhir2 ni. Ada tak sesapa rindukan saya?

Alhamdulillah.... saya rasa macam lega dan macam sumer benda selesai. Bermula ngan final exam 3 - 5 Nov, bersambung lak ngan Kursus Kenegaraan kat Shah Alam 6 - 10 Nov. terlalu pack kan? Tension exam tk ilang terpaksa lak tahan minda ngan Kursus Kenegaraan. Erm... rasa macam buta sejarah negara lak.... macam banyak benda yang tak tahu... kalu exam confirm fail punya... hihihi.

Sempat melawat 2 3 umah kengkawan n jumpa laa apa yang mereka tinggalkan tuk saya... ada yang dh lama amik tk berkesempatan nak publish kat sini.... maaf la ek.... kekangan byk sangat ari tu.... now saya pamerkan.... actly dah sangkut kat tepi dinding blog ni...kalu2 ada yg terperasan la...kan kata saya letak benda sama berulang kali lak... huhuhu

ni ole-ole dari @aliyaAnuar.... dari Teluk Intan...
thanks laling.... actly saya pernah smpai Teluk Intan time kenduri Cikgu Huda ari tu tp tak kdan nak snap gmbr menara condong tu.... thanks sekali lagi laling.... terubat keinginan saya...

This 1 saya dapat dr kamar Abg Chime.... intai punya intai terselit gak nama saya tuk this AWARD.... Terima Kasih abg Chime...n terima kasih gak tuk tuan punya award ni... Ameer.

Yang ni lak istimewa dari adik saya DirFara.... thanks a lot dir... rasa macam special la lak saya kat adik saya yang dua ni....

Lain-lain citer nnt saya updet next time k....
just a bit tired.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alhamdullillah...saya rasa sedikit tenang.
Rasanya saya dh bersedia utk melangkah
dengan keputusan yang dah ada dalam hati.

7 comments:

nordee said...

ida...semoga dapat result baikkkk punya dan...dapat posting kat Sabah ni...he hee

UnGu VioLeT said...

insya allah kak..
mar akan doakan akak selalu..

SHIMI said...

Keseronokan hidup adalah pada laluan berliku yang dilalui itu

Sufi Idany said...

Kak Nordee :
erm....? akak nak ida join akak kat sana ke? hihihi Ida tk kesah kak mana2 pun. InsyaAllah diri dh bersedia.

Mar :
Syukran dik....

Abg Shimi :
dengan itulah indahnya hidup ni kan? kadang lorong lurus belum tentu hujungnya baik kan?

Azwani Shaari said...

cepat ler boh gambo btn.. nnti leh i cilok.. hehehe

Miim said...

salam ziarah,
alhmd dah selesai sgla urusan...
moga sentiasa maju jaya...

Sufi Idany said...

Cik Wani :
Amik jer la dari Ben-Q kak ida....mcm tk biasa huhuhu....

Miim :
Salam ta'aruf. Thanks singgah n tinggalkan jejak anda kat sini.... Alhamdulillah.... selesai gak urusan tu... :)

Bahasa dari jiwa

Aku tidak setegar mentari, megah terang menghias siang. Aku mungkin hanya sejalur pelangi yang menumpang cahayanya mentari selepas hujan berlalu. Aku berubah dalam pelbagai warna, merona ceria penawar buat yang berduka. Rasailah kehadiran ku ibarat kau menatap pelangi sesudah hujan di balik cerahnya sinar mentari.

*********************************************************

Jangan terlalu memuji jika dihati tak pernah memuja

*********************************************************