CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, December 24, 2008

Photoscape - Akhirnya saya berjaya....

Assalamu'alaikum semua....
:) saya rasa teruja bila akhirnya saya berjaya men'download'kan software photoscape untuk saya mengedit2kan gambar sebelum di publishkan kat sini...sebelum ni saya agak jeles ngan kengkawan yang begitu mahir bab edit mengedit ni.... jadi ni hasil kerja saya dengan photoscape.... masih terlalu baru dan byk nak kena explore sendiri.... huhuhu

jadi untuk sekian kalinya saya biarkan gambar-gambar ini terus menyusus bicaranya.... semoga ada bahasa yang mungkin boleh di fahami....





langkah saya tersadung pada ranjau
yang melintang di pasak bumi...
hanya kasih sayang Allah yang memacu
saya ke jalan yang benar...
Amin.... mudah2an semua akan jadi baik.

11 comments:

en_me said...

tahniah.. takper, me pakai photoshop jakkks.. uhuhu

@LiYaNNuaR said...

hohoho... congrats... nice work... sama la kita... baru aje reti guna photoscape... kredit utk Aleesa...

Papa-Itam said...

apepon tahniah usaha sudah menunjukkan hasil gamaknya...

Sufi Idany said...

En_Me : mekasih ya.... saya br nak bejinak2 ngan edit2 gmbr ni.... hihihi tgh addicted.

Aliya : Laling sama ek kita... laling gue bakalan kangan bangat sama lo.... :D

Papa&Umi : Usaha tangga kejayaan kan.... :D

Ad Rifza said...

"Langkah saya tersadung pada ranjau yang melintang di pasak bumi...hanya kasih sayang Allah yang memacu saya ke jalan yang benar...Amin.... mudah2an semua akan jadi baik."..Insyallah moga Allah permudahkan segalanya..
Wahh dh pandai edit edit ek..Ad je blom pandai lagi neh..Nak blaja gak takde masa lorrr..huhu

addyaholix said...

samalah kita, masih belajar!

i-chimera said...

saya biasa guna photoshop... lagi senang kot... hehe. apa pun, tahniah... tak cantik dah apa yg ida buat tu utk seorg yg baru belajar... praktis selalu ya..

Sufi Idany said...

Ad : ida pun bkn pandai sgt... br je blaja... ntah apa2 ntah... Ad, terima kasih ya.

Addy : Belajar smpai pandai ek ?

Abg Chime : practice make perfect rite?

i-chimera said...

eh! salah tulis atas tu... bukan tak cantik... tapi dah cantik.... soriii... paraktis selalu tau...

Honey Bee said...

Sufi...
tahniah..ini buktinya...usaha hail jaya...gambar2 penuh keceriaan..

::dir & fara:: said...

wahhhh.. akhirnye akak ku ini dah dapat pun software tu.. lepas ni jgn tido kul 3 pagi lagi tau.. heeheh

Bahasa dari jiwa

Aku tidak setegar mentari, megah terang menghias siang. Aku mungkin hanya sejalur pelangi yang menumpang cahayanya mentari selepas hujan berlalu. Aku berubah dalam pelbagai warna, merona ceria penawar buat yang berduka. Rasailah kehadiran ku ibarat kau menatap pelangi sesudah hujan di balik cerahnya sinar mentari.

*********************************************************

Jangan terlalu memuji jika dihati tak pernah memuja

*********************************************************