CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, October 21, 2008

Bahasa dari gambar....

nyibuk time kazen nya konvo UPM semalam

suka pic ni.... nice n mesra alam jerk....
wif yanie n gee

sengih je memasing...
yg tgh2 tudung brown tu bonda kami

posing kat Casarina @ Seremban
teman Iemah shopping furniture tuk umah baru dia
no 4, Coral Height, Seremban.

yang bersimpuh tu lah iemah....
ala2 open house, umah kat Rembau....
besh spegetti nye... yummy...

umah wan n tok kat Kuala Sawah, Rantau.

wif tok n wan...
huhuhu.... kena paksa amik gmbr ni...

wif, aunty syikin, mak chu n Nur Audi Syairah
(jgn salah eja n sebut nnt Audi marah)

*** Kak fin2 kata byknya family angkat saya....saya jwb mklum laa sy ni kurang kasih syg so mana yang sudi kat situ saya tumpang walau tuk sekejap.... family ni akceli family angkat mak cik saya time dia keja kat N9 berbelas2 tahun yang lalu***

9 comments:

@LiYaNNuaR said...

wah... sgt2 mesra alam... akak pun suka tengok kesemua gambar itu! take care yangggg..

Azwani Shaari said...

huwaaaa! nape x de gambaq guwa? ni boleh buat guwa marah.. wahahahha

i-chimera said...

huhu... gambar pun boleh bercerita jugak kan. tak payah nak penat2 mengarang...

Sufi Idany said...

@Liyannuar :
erm...kdg2 kak kemesraan tu tiba bila kita makin kesuntukan masa apapun sy gembira.... thanks... u too take care laling...

Cik Wani :
ala.... lupa lak nak selit gmbr Cik Wani nnt bila berbahasa thru gmbr lagi i selitkan gmbr u yang cute miut ni... jgn marah nnt kena jual... huhuhu

abg chime : a'ah abg... kdg2 mood nak ngarang melayang2... tp tingin nak share something...

azlin hashim said...

Hai salam singgah, cantiklah rupa bentuk rumah tuk wan awak.. tenang jek rasa suasana kg..

Sufi Idany said...

azlin :
saya numpang tok wan org je lin... mmg tenang kat kg tu... depan nya ada sungai.... hihihhi

**kdg2 ada perkara yang sukar tuk kita mengertikan meskipun abih bahasa menuturkannya. Hanya kita tahu apa kata hati**

Al-BIMA SAKTI said...

salam,

salam singgah,

salam kenal....

etomyam said...

jubah UPM ke tu?...

Sufi Idany said...

bima sakti :
salam singgah .... salam kenal....
thanks lalu, singgah n tinggalkan jejak utk sy telusuri..

etomyam:
a'ah laa sbb tu pun mmg UPM nye konvo? kenapa? ada ke jubah pinjam?

Bahasa dari jiwa

Aku tidak setegar mentari, megah terang menghias siang. Aku mungkin hanya sejalur pelangi yang menumpang cahayanya mentari selepas hujan berlalu. Aku berubah dalam pelbagai warna, merona ceria penawar buat yang berduka. Rasailah kehadiran ku ibarat kau menatap pelangi sesudah hujan di balik cerahnya sinar mentari.

*********************************************************

Jangan terlalu memuji jika dihati tak pernah memuja

*********************************************************