CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, June 24, 2009

....sekadar permohonan....

Salam
Aku mintak maaf
mungkin aku terlalu banyak mengganggu gugat
kehidupan yang kau ada
mungkin aku selalu nak kau duduk bersama aku
dengar cerita2 aku yang tiada endingnya
rasa apa yang aku rasa

Aku yang lemas
tak sewajarnya aku drag kau pun sama ikut lemas kan?
apa yg seharusnya untuk aku?
yang sepatutnya ada untuk kau?

Aku pohon maaf.
Mungkin kau sudah penat
sudah letih dan mulai bosan
dengan aku dan cerita2 aku
mungkin aku perlu berhenti

Mungkin....
Satu hari yang akan tiba
aku akan terus berhenti

Sekadar permohonan maaf

6 comments:

CaMaRPuTiH said...

ok.. ucapan khas tuk akukan? xyah ckp pun aku tau. xde apa nk di maafkan ok! dlm blog aku tuh just nk ko faham kita boleh share rs tp rs yg kita ada berbeza. titik takat itu. lg pjg kang lg salah faham.

kalo rs nk berhenti kejar aku better ko tendang jek aku kuar terus ok. xyah ko asyik ulang minta maaf dgn aku sbb aku pn x tau nk maafkan apa.

nanimastura said...

mintak maaf ngn sape pulak nih...

Redynne™ said...

hmmmmmmmmmm..

nape ni sis..?

mcm merajuk pon ye..

UnGu VioLet said...

slm akak.. akak sihat? lame tak dgr khabar.. akak, mar nak mintak tolong skit dr akakla.. boleh tak?? akak nie cikgu kan... please kak..

klu boleh, akak respon kt blog mar yer.. thanks kak.. caaaaaaayng akak..

fq said...

ala....
sdihnye....
sm2 bermaafan la ye...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Bahasa dari jiwa

Aku tidak setegar mentari, megah terang menghias siang. Aku mungkin hanya sejalur pelangi yang menumpang cahayanya mentari selepas hujan berlalu. Aku berubah dalam pelbagai warna, merona ceria penawar buat yang berduka. Rasailah kehadiran ku ibarat kau menatap pelangi sesudah hujan di balik cerahnya sinar mentari.

*********************************************************

Jangan terlalu memuji jika dihati tak pernah memuja

*********************************************************