CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, November 13, 2009

Mungkin sesuatu tu datang dengan alasan?

Salam

I br je balik camping Kem 1 Malaysia Peringkat Daerah Sebauh..... i jadi JU... huhhu penat mmg tak hengat dunia laa..... nasib laa i ni jenis kental sket n bila dh jadi cikgu n dah mcm2 xtvt yang i join dgn rela or "saya yg menurut perintah".... i jadi dh terbiasa. otak pun dah setting kalu tido kul 9mlm tu bukan camping laa namanya... tmbahan lak i ni dr golongan JU bukan guru pengiring yang nak mintak surat br nak buat kerja.... hahaha sib bek dorg tak tahu kewujudan blog i ni.... mun tak sure jadi bahan gossip lagi kan? .... tak tahu apa yang i nak citer kan sebenarnya.... terkejut ngan satu biter pasal one of my favorite blogger ni... apapun i tak nk bg komen apa2..... mungkin ada alasan kenapa perlu jadi mcm tu.

nak citer pasal camping ke? kang citer gmbr tk upload tak besh lak..... camera tk bwk td.... i ada kat CC ni... dh lama tk lepak CC, ari ni GB bg i CRK so i tak balik skol lagi la ni.... lepas camping smlm tdo bintulu jak.... mlm td tido mmg tk hengat nya tido la.... i ada invite atroman tuk dinner mlm ni.... hope atroman selamat smpai ptg ni.... huhuhu.

erm u all nak th tak word paling hangat sepanjang camping ri tu? "tak professional lansung" "buta ke" "stupid" dan "jgn bagi alasan, org bodoh je bagi alasan" hahaha nak tau tak sapa yang kuarkan all the statement yang mmg tak sedar diri tu..... DC41..... hahahah interview pun blum bleh smpai ati ckp mcm tu.... mcm ko sorg je ada kt kem tu ..... sedih i bila tingat balik ada manusia yang begitu bangga dengan gred DC41 yang di pakai itu...... kalu takat br setahun ko jadi cikgu ko nak tunjuk lagak mcm tu say sorry la.... aku ni ni pun DC41 jgk .... cuba ko duk kat tmpt kami yg JU ni.... penat badan, otak.... tk der plak sampai ati nak kuarkan word2 yang bleh membunuh itu.... plg best Pegawai PPD pun tahu kesah ni..... hahahaah tak professional laa konon kena beratur amik mknan ngan budak2 sbb ko DC41 bkn S11.... kecik ati org S11 tau.... hahaha ada gk JU pun DG29, DG32 je.... kalu ko bleh hitung brpa byk hati yang terluka ngan statement ko mlm tu, n berapa byk kebencian utk ko since mlm pertama itu..... sure ko tak kan kuarkan lagi word2 seterusnya itu..... i jadi hangin la dgn org yang mcm ni.... siyusly. manusia yang hati kering..... hati batu.... muka tembok.... lepas ko sembur sumer word2 itu ada ati lak nak sengeh2 ngan kami.... sorry k.... byg ko pun aku tk hengin nk tgk. erm mungkin ada alasan kan knp DC41 yg sorg tu jd mcm tu.... i sikit pun tk bgga dgn gred tu sbb i masih terlalu kosong.... byk benda yg perlu i isi b4 i bleh bbangga dgn gred itu.... tp i tetap bangga jd cikgu ni..... there is something yang indah utk i ingat.

erm.... i fell much better now.... tp i akui i masih tk leh erase sepenuhnya igtan i pada dia.... hati i rapuh sket la.... tp i bangga dengan rasa yang ada ni.... bertuah di uji..... bersyukur kerana i masih ada hati n perasaan.....

erm.... 1 more story.... remember my baby Fatil..... ha'ah..... dia ada kt kg skang dh smggu lebih dia kat kg... tggu mummy dia ni balik.... siyusly tk sabar i nak jumpa dia... nak jadi mummy dia lagi.... skolah smggu je lagi.... then dh mula cuti pjg.... i kena btugas mggu ptama cuti tu.... jdnya i balik 25hb nov.... Fatil.... tgu mummy k..... mmuah....

ok guys... i got to go..... dh 3 4 jam tenggek kat cc ni..... see ya...... nnt i upload pices time camping ri tu n pices Fatil sama.... hahahaha.....

~titik dgn rasa rindu~

6 comments:

eeeda said...

setinggi mana pun ilmu kita... setinggi mana pun gred kita...
Kalau dah nama peserta...
perlu hormati org yg mengelolakan...

naz ilyn said...

salam... haiii!!! sufi lama tak jumpa mane menghilang.

nanimastura said...

Tuhan xkan jadikan sesuatu tu tanpa sebab da...
& Dia juga xkan menguji ummatNya melebihi apa yg mampu ditanggung oleh ummatNya...Dia Maha Adil da..

ari said...

Ishh....isshhh...isssssssssssssshhhhh...malu aku jadi pemegang DC41..... memang ada yg mcm..yg dikejar kerja senang..klu kena suruh buat kerja byklah alasan dia.... biar terpaksa buat byklah minta surat ini surat itu....
Isssh... malu aku ngaku DC41 klu aku dekat dia mlm tu... hehehehehhe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蔥油餅Jon said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Bahasa dari jiwa

Aku tidak setegar mentari, megah terang menghias siang. Aku mungkin hanya sejalur pelangi yang menumpang cahayanya mentari selepas hujan berlalu. Aku berubah dalam pelbagai warna, merona ceria penawar buat yang berduka. Rasailah kehadiran ku ibarat kau menatap pelangi sesudah hujan di balik cerahnya sinar mentari.

*********************************************************

Jangan terlalu memuji jika dihati tak pernah memuja

*********************************************************